Renobuild is reeds 35 jaar betrouwbare partner van talrijke bedrijven in diverse industriële sectoren voor de plaatsing van epoxy-vloeren

 

Renobuild: industriële epoxyvloeren in Oostkamp

Renobuild is uw onbetwiste specialist voor de plaatsing van industriële vloeren in Vlaanderen en Wallonië. Dankzij onze 35 jaar ervaring en VCA-certificering kunt u bij ons altijd rekenen op een kwalitatieve en veilige plaatsing. Al onze vloeren worden bovendien in overeenstemming met de HACCP-norm gelegd. Voor een duurzame, bestendige oplossing voor uw vloeren bent u bij ons dus aan het juiste adres.

 

Wij formuleren, leveren en plaatsen vloeren en coatings voor diverse sectoren en industrieën. Denk bijvoorbeeld aan mediatheken, garages, supermarkten of vloeren in de textiel- of metaalverwerkende industrie. Wij bieden onder meer epoxycoatings, gietvloeren en mortelvloeren. Ook staan wij u graag bij met technisch advies over welk type vloer het meest geschikt is voor uw specifieke situatie.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van onze industriële vloeren? Neem dan contact op met Renobuild door te bellen of het contactformulier op de website in te vullen.